top of page
Bay x Elle - winterbruiloft.jpg

WEDDING

Styling voor bruiloften

Je struint alles af op Instagram en Pinterest voor de mooiste en perfecte trouwsettings. Hoe ga je dit vertalen naar een totaalstyling? Dan komen wij in de picture.

B&L is gespecialiseerd in weddingstyling. Omdat wij werken met een multidisciplinair team van stylisten en bloem decorateurs zorgen we voor het perfecte plaatje van jullie bruiloft. De gehele styling wordt van A tot Z verzorgd en wordt op jullie wensen afgestemd. 

Bij akkoord gaan we de locatie bezoeken voor het finetunen van het plan. Een paar weken voor jullie trouwdatum hebben we een detailgesprek op locatie. En dan is het THE day! Wij komen alles opbouwen, stylen, changeren van setting waar nodig en uiteindelijk afbouwen.

AKKOORD?

Is de klik er en gaan we samenwerken? Dan gaan we een moodboard samenstellen op basis van jullie wensen en met de daarbij behorende offerte. 

SAMENWERKEN?

Onze weddingstylist plant een afspraak in met jullie om te kijken of wij een match zijn. Dit is van cruciaal belang want wij gaan uiteindelijk jullie wensen en beleving creëren. En wij zijn uiteindelijk, bijna, de gehele dag aanwezig.

Willen jullie een bruiloft in eigen tuin of op een evenementenlocatie, wij maken het samen mogelijk.

We gaan graag met je in gesprek! Plan vrijblijvend een (kennismakings)gesprek in om de mogelijkheden te bespreken. 

Fotografie; Suegraphy

Fotografie; Inge Pieck

wedding
weddingstyling
wedding
weddingstyling
bottom of page