top of page

OVER ONS

Bay & Elle is een exclusief label van Peaky Hats. Ons team heeft jaren ervaring binnen de evenementensector. We werken samen met veel gerenommeerde evenementenbureaus en groot zakelijk opdrachtgevers. De kracht van onze samenwerking zit voornamelijk in het feit dat wij als één aanspreekpunt dienen met betrekking tot eventstyling, entertainment, bloemdecorateurs en horecapersoneel.

Bay & Elle focust zich voornamelijk op de styling van zakelijke festivals en private events. Ook ligt eventdesign binnen ons DNA en bedenken we maatwerk en oplossingen voor uw evenement. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt dan contact met ons op.

JR. EVENTASSISTANT

Deze dame is niet voor een gat te vangen. Doesn't take no for an answer, en is multifunctioneel op evenementen. Dat is Kriss. Als interieuradviseur-in-opleiding is ze sociaal, gedreven en hardwerkend. Ze heeft een passie voor het stylen van prachtige events die aansluiten bij de wensen van de klant.  

Kriss de Cocq

EVENTSTYLIST 
Nadja is een Brabantse creatieveling met planningskills. Ze is verantwoordelijk voor het designproces, Styling en is verantwoordelijk voor de bruiloften binnen Bay X Elle. Graag wilt zij samen met de opdrachtgevers een andere wereld creëren middels styling. Less is bore, right?!

Nadja Meulensteen

FOUNDER
Creatief, ondernemend, handige Harry, en een tikkeltje chaotisch. Dat is Kenny, de founding father van Peaky Hats. Hij bedenkt al bijna 10 jaar creatieve concepten binnen de eventbranche. Deze sfeermaker brengt ieder feestje naar een ongekende hoogte. Dat probeert ie trouwens ook met kitesurfen en mountainbiken.

Kenny Verhagen

PLANNING & COMMUNICATION ASSISTANT

Ze houdt van duidelijkheid en structuur en komt daarom helemaal in haar kracht bij de rol als planning en communicatie. Dit is van belang in deze turbulente markt van evenementen vooral binnen Bay & Elle. Dit is Saskia, een onmisbare kracht achter de planning en communicatie.

Saskia Buunk

Hannah Hendriks

JR. EVENTSTYLIST

Haar passie voor het organiseren van toffe events gaat terug tot in haar kleutertijd. Toen vertelde ze thuis al hoe haar feestje er uit moest gaan zien. Nu organiseert ze graag speciale belevenissen voor onze klanten. Met haar oog voor detail zorgt ze ervoor dat alles er tot in de puntjes goed uitziet. Daarnaast is ze leergierig, sociaal en zit ze nooit stil. Als ze niet werkt, voetbalt ze het liefst of gaat ze de hort op met haar vrienden.

bottom of page