top of page

WeddingSTyling

bruiloft styling op locatie

WeddingStylist

Je struint alles af op Instagram & Pinterest voor de mooiste en perfecte trouwsettings. Hoe ga je dit vertalen naar een totaalstyling? Dan komen wij in de picture.
 

We plannen een kennismaking in samen met onze weddingstylist om te kijken of wij een match zijn. Dit is van cruciaal belang want wij gaan uiteindelijk jullie wensen en beleving creëren. En wij zijn uiteindelijk, bijna, de gehele dag aanwezig.

Is de klik er en gaan we samenwerken? Dan gaan we een moodboard samenstellen op basis van jullie wensen en met daarbij behorende offerte incl. materialenlijst.

Bij akkoord gaan we de locatie bezoeken voor het finetunen van het plan. En een paar weken voor jullie trouwdatum hebben we een detail gesprek op locatie. En dan is het THE day! Wij komen alles opbouwen, stylen, changeren van setting waar nodig en uiteindelijk afbouwen.

 

Bay x Elle is gespecialiseerd in weddingstyling in o.a. de zomerse en wereldse thema's zoals Bali, Ibiza, Boho (Chique) en Marrakech. Omdat wij werken met een multidisciplinair team van stylisten en bloem decorateurs zorgen we voor het perfecte plaatje van jullie bruiloft. De gehele styling wordt van A tot Z verzorgd en wordt op jullie wensen afgestemd. 

Willen jullie een bruiloft in eigen tuin of op een evenementenlocatie, wij maken het samen mogelijk.

We gaan graag met je in gesprek! Plan vrijblijvend een (kennismakings)gesprek in om de mogelijkheden te bespreken. 

bottom of page