top of page

vintage Bruiloft decoratie

Bijgewerkt op: 29 sep. 2020

Vintage bruiloft decoratie is een van de meest populaire decoratie thema's van afgelopen jaren. Naast vintage decoratie voor bruiloften zie je ook de wat meer uitgesproken thema's zoals Boho of Boho Chic, waar ook wat meer met kleuren wordt gewerkt.


Het klassieke is er gelukkig helemaal vanaf.... Je ziet dat het klassieke wit plaats heeft gemaakt voor zachte pastelkleuren. Zowel in de aankleding als in de decoratie. Ook komen deze kleurtonen terug in bloemdecoratie, waarbij kleine veldboeketten, droogbloemen en gedroogde pampa veren de grotere boeketten vervangen.

Ook zie je een trendverschuiving in bruiloft meubilair. Een paar jaar geleden was het meubilair gestandaardiseerd naar wit, zwart en hout (vaak steigerhout). De vraag was daar ook naar. In 95% van de bruiloftsfeesten zag je weer dezelfde sta tafels en krukken tevoorschijn komen. We zien nu dat de (aanstaande) bruidsparen steeds meer durven af te stappen van de 'standaard', en met name een eigen invulling willen geven aan de uitstraling van hun bruiloft. Ook zien we dat bruidsparen meer aandacht besteden aan de styling en decoratie van bruiloften.


We zien enerzijds een toename van hele specifieke thema's, zoals bijv. bruidsparen die het durven om een Peaky Blinders bruiloft te organiseren,maar het kan ook minder thematisch en dus meer op stylen zoals bijv. een Bali wedding, Ibiza wedding of Boho Wedding.


Bay & Elle heeft een ruim assortiment aan bruiloft decoratie waarbij we zelfs stylen weten te combineren om de juiste totaalbeleving neer te zetten. Zo kunnen onze Bali of Boho pakketten prima gecombineerd worden in een festival achtige setting, tussen de foodtrucks en cock- of mocktail barretjes.


Kortom, iedere aanvraag is voor ons een uitdaging waarbij we graag meedenken over de invulling van jullie dag.

bottom of page