top of page

Bohemian bruiloft

Bijgewerkt op: 8 feb. 2021

Trouwen in eigen tuin, in het bos of in een maïsveld? Onze weddingstyliste en bloemdecorateur hebben onlangs deze gave bohemian bruiloft gestyled op een hele mooie buitenlocatie, By Loes.


Gebruik van vintage houten meubilair, pampas, droogbloemen met herfsttinten, en het uitgedroogde maïsveld, zorgde voor een natuurlijk en warm decor van de bruiloft setting. Ze hebben ook gezorgd voor een intieme bruiloft setting, waardoor een Corona bruiloft in 2021 (waarschijnlijk met een beperkt aantal gasten), het gewenste resultaat krijgt.


Zoals we al vaker de kleurentrends voor bruiloften in 2021 benadrukken, het combineren van warme en aardse kleuren zal steeds meer terugkomen. De weddingstyling en de bloemdecoratie voor een buitenbruiloft zal naast de wensen van de klant, met name worden afgestemd op de locatie, die al zorgt voor een goede basis qua kleur- en sfeerbepaling. En met een mooie buiten trouwlocatie zoals deze, ben je dus al op de helft! Wellicht kunnen wij jullie ook helpen met de styling van een bohemian bruiloft?Trouwen tijdens Corona zal zeker in 2021 mogelijk zijn, maar we moeten rekening houden met de mogelijkheden (of beperkingen). Al onze settings zijn hier inmiddels op aangepast en we zorgen dat we binnen de richtlijnen voldoen aan de veiligheids- en hygiëne maatregelen.


Steeds meer koppels kozen dit jaar voor een buitenbruiloft en deze trend zal zich met name tijdens de Coronaperiode nog doortrekken. Benieuwd naar al onze bruiloft thema's in 2021?

Vraag de factsheet aan voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.


En mag het wat ruiger of rebelser, bijvoorbeeld in het thema van Peaky Blinders of een Vintage bruiloft thema, dan kunnen de mannen van Peaky Hats jullie wellicht ook helpen?

bottom of page