top of page

massage op locatie

Wij bieden professionele massages op locatie voor zakelijke events. Onze masseuses zijn gespecialiseerd in Balinese stoelmassages. Bij de stoelmassage kunnen de gasten eenvoudig plaatsnemen en wordt over de kleren heen gemasseerd. Deze ontspannende stoelmassages bieden uiteraard een bijdrage tegen stressklachten en verminderen het ziekteverzuim. Door het masseren van drukpunten gaat de energie door het lichaam stromen en wordt het immuunstelsel gestimuleerd. Het is een heerlijke ontspannen opkikker tijdens het werk of zakelijk event. 

Tevens behoort een spa manicure op locatie tot de mogelijkheden. Hierbij worden de handen en onderarmen gemasseerd. Door veelvuldig gebruik van de computer, telefoons en laptops, is deze massage op locatie erg populair binnen het zakelijke segment. 

Een absolute meerwaarde t.o.v andere aanbieders in de markt is dat wij zorgen voor de complete eventstyling van de massage- ruimte of corner op locatie, uiteraard geheel in stijl; (met andere woorden, we zetten niet alleen even een stoel neer). We zorgen letterlijk voor rust in de tent. Zo zorgen wij ervoor dat alle zintuigen op de juiste wijze geprikkeld worden.

 

Tevens hebben wij een groot team van diverse 'Rechargers', zodat wij naast de kleinere events, ook de grotere events kunnen bedienen met meerdere en verschillende professionals. 

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en tarieven. 

bottom of page