top of page

EVENTSTYLING

eventstyling op maat

Je hebt een bepaald thema of een bepaalde sfeer voor ogen, maar hoe breng je dit op locatie tot leven? Bay & Elle is gespecialiseerd in totaalstyling van een event, waarbij er rekening wordt gehouden met de gehele presentatie. Van het event meubilair, de event styling, tot aan de bloemdecoratie. 

bloemstyling

eventstyling : conceptfase 

Wij zijn graag vanaf de start betrokken bij de styling van uw event. ​Onze eventstylisten werken een concept uit met sfeerbeelden en er worden maatwerkoplossingen afgestemd op uw wensen en op de locatie van het event.

Ook plannen we graag een locatiebezoek in om in grote lijnen alles af te stemmen.

Schermafbeelding 2021-07-07 om 22.00.08.png
Schermafbeelding 2021-07-07 om 21.59.36.png
Schermafbeelding 2021-07-07 om 21.59.56.png

eventstyling : De uitvoering 

U krijgt een projectmanager aangewezen die van begin tot eind verantwoordelijk is voor het traject en tevens contactpersoon is gedurende het event. 

Wij hebben al het eventmeubilair en stylingproducten in eigen huis en hebben daardoor het volledige logistieke proces in uitvoering. U krijgt een overzichtelijk draaiboek met planning van de op- en afbouw van onze styling. 

Offerte aanvraag?

Wij helpen u graag bij de invulling voor de styling van uw event. Vraag vrijblijvend een offerte aan en mail naar info@bayenelle.nl

bottom of page